SAY HI HOLDER PAUSE

Lige nu er det bedst at stå sammen hver for sig, så vores SAY HI program holder pause. Du kan stadig melde dig til, så kobler vi dig sammen med et nyt menneske, når coronavirussen er under kontrol. 

SAY HI

Mød én, du ikke kender i København eller Aarhus
Hvad er SAY HI?

Har du prøvet at være lidt forudindtaget over for nye mennesker? Blot for at få gjort dine fordomme til skamme, når du lærte dem at kende?

SAY HI programmet er din mulighed for at møde et menneske, der er anderledes end dig selv og udvide din menneskelige horisont. 

Når du tilmelder dig, kobler vi dig sammen med et tilfældigt menneske i Aarhus eller Københaven, som du kan mødes og snakke med. 

TILMELD DIG NU OG FÅ 10% RABAT PÅ DIT NÆSTE KØB.

Hvorfor er "SAY HI" vigtigt?

Vi lever i en tid, hvor det aldrig har været vigtigere at være åbne over for hinandens forskelligheder. 

Men det kan være svært at lære andre perspektiver at kende i et landskab af fake news, click bait og politik. Så er det nemmere at se hinanden i øjnene og have en samtale. 

Jo mere vi rækker ud til folk, vi ikke kender, jo venligere og mere rummelig bliver verden. 

Anmeldelser

"Det var en fantastisk oplevelse. Jeg nød virkelig at møde Jacob – Jeg var overrasket over, hvor åben han var for at snakke om alt muligt. Jeg vil anbefale dette til venner, som har lyst til at møde nye mennesker."

Rita, København
HVORDAN VIRKER DET?

Udfyld tilmeldingsformularen via linket.

Efter én uge får du en mail, som introducerer dig for din tilfældigt udvalgte samtalepartner, som bor i samme by, som dig (København eller Aarhus)

Aftal et tidspunkt og sted at mødes, til en kop kaffe eller en gåtur. 

Og vigtigst af alt: Vær nysgerrig, vær åben og døm ikke. Mødet er din mulighed for at lære et nyt menneske at kende.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad sker der før mødet?
Lær hinanden at kende en lille smule. Skriv et par mails til hinanden og fortæl for eksempel, hvorfor I har tilmeldte jer SAY HI programmet. Men husk, det sjove starter først når I mødes! Lad være med at ende som pennevenner.

Hvor skal vi mødes?

Det er op til jer. Vi anbefaler at I mødes et offentligt sted som for eksempel en cafe, en park eller et bibliotek.

Hvordan skal mødet foregå?

Der er ingen regler. Bare start med at snakke. Det eneste krav er: Husk at lytte til hinanden og vær nysgerrige. Er du genert og ved du ikke, hvordan du skal starte? Prøv med: "Hvad er den bedste oplevelse, du har haft med en fremmed?".

Skal vi tage en selfie under mødet?

Det må I selv bestemme, men vi ville elske, hvis I har lyst til at dele et billede med os fra mødet!

Hvad sker der efter mødet?

Vi sender jer en email og spørger, hvordan det er gået, så vi kan udvikle programmet. Og vi spørger, om vi må  dele jeres historie og et billede, så vi kan inspirere andre mennesker til at SAY HI.

Mødet gik ikke som jeg regnede med. Hvad nu?

SAY HI programmet er et eksperiment. Mange ting kan ske, når to fremmede mødes. Men i det mindste kom i ud af busken og mødte hinanden, hvilket er en stor bedrift i sig selv! Vi er kede af, hvis mødet ikke gik, som du forventede. Forhåbentlig har du lyst til at deltage igen en anden gang.

Mødet gik virkelig godt. Hvad nu?

Fantastisk! Vi er glade for, at du har hygget dig og mærket hvor dejligt det er at møde en ny person. I kan vælge at mødes igen, hvis I har lyst. I kan vælge at lade det være ved denne ene gode oplevelse. Eller I kan vælge at skrive jer op til SAY HI programmet igen og møde endnu et menneske. Vigtigst af alt kan I fortælle venner og familie om den gode oplevelse og SAY HI programmet.