Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.kintobe.com

For at handle på kintobe.com skal du være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som Kintobe accepterer. kintobe.com ejes af Kintobe ApS, CVR 41107057.  

BETALING OG LEVERING

Vi modtager betaling med Visa, MasterCard, Maestro, American Express, ShopPay, Apple Pay og Google Pay.

Beløbet trækkes, når du afgiver ordren ved checkout.

Priserne er angivet i danske kroner, euro, britiske pund, svenske kroner, norske kroner eller amerikanske dollars. Oven i prisen vil der tillægges prisen for fragt alt efter fragtformen, som du vælger i slutningen af bestillingsforløbet.

Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage i danmark, og 2-5 hverdage i resten af verden, efter du har modtaget din ordrebekræftelse. Kintobe tager forbehold for leveringstiden i tilfælde af force majeure samt levering til ikke brofaste øer. Vi leverer varerne med UPS og GLS alt efter, hvor varen skal sendes hen.

Du vil altid kunne se de samlede leveringsomkostninger, når du vælger leveringsform i forbindelse med gennemførelsen af din ordre. Vi leverer til hele verden. 

FORTRYDELSESRET

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 30 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved fortrydelse nedenfor.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du modtager varen. Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du modtager den sidste vare. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan sende en e-mail til hello@kintobe.com.

Hvis du gør det, kvitterer vi pr. mail for modtagelse af din fortrydelse.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den, uden samtidigt at give Kintobe meddelelse om, at du fortryder købet.

RETURNERING AF VAREN OG RETUROMKOSTNINGER

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende varen til vores lager, Lagerkompagniet, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Returnering er altid gratis, og når vi modtager din besked om, at du fortryder, guider vi dig til, hvordan du online kan bestille og printe en udfyldt returlabel, som du skal klistre på din returpakke. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling, og omkostninger til alternative returforsendelser dækkes ikke.

TILBAGEBETALING AF PENGENE VED FORTRYDELSE

Når du fortryder, refunderer vi betalingen for det produkt du fortryder købet af. Vi refunderer ikke eventuelle leveringsomkostninger, du har haft.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og senest 15 hverdage fra den dato, hvor vi har modtaget dine varer retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

AFPRØVNING AF VAREN OG EMBALLAGE

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

REKLAMATION

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en materiale- eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse. Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på hello@kintobe.com

Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er, og gerne vedhæfte et billede. Det er ikke et krav, men det gør det nemmere for os at finde fejlen, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Hvis reklamationen vurderes berettiget, og manglen ikke kan afhjælpes uden tilbagesendelse af varen, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER

En klage over et produkt købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - https://ec.europa.eu/consumers/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse hello@kintobe.com