Vores mission

Det første skridt mod en venligere og mere rummelig verden er at komme ud af døren og møde andre mennesker. Tag din taske på og kom med os!

Kintobe handler om den verden, vi ønsker at give til den næste generation. Vi ønsker os en venligere og mere rummelig verden. En verden med mindre frygt og had. Med mere åbenhed og samhørighed.

Vi indså, at der er én simpel måde at understøtte denne mission på: Kom ud af døren og mød andre mennesker. Det er derfor, vi er her. For at invitere dig med ud og møde dine medmennesker. For når man møder en anden person og lærer noget om ham eller hende, så kan man være så heldig at udvide sin horisont. Og måske endda ændre perspektiv.

Tasker er essentielle for at komme ud. De hjælper os med nemt at komme omkring, at være nysgerrige og udforske nye nabolag, kulturer og mennesker.

Vi hepper på dig!

Vi vil gøre vores bedste for at inspirere dig til at pakke tasken og komme ud af døren. Du kan følge @Kintobe_official på Instagram og for eksempel følge #kintobesayshi, hvor vi siger hej til folk, vi ikke kender, i vores nabolag. Du kan læse vores blog eller tilmelde dig vores nyhedsbrev og få en venlig strøm af inspiration direkte i din mailbox.