Mød designeren

Hvad var din vision for Sidewalk Collection? 

“Jeg ønskede at skabe en kollektion af alsidige tasker til en udadvendt urban livsstil. Taskerne er designet til at være en essentiel accessory i det daglige: Praktiske, men uden at forcere en specifik måde at bruge dem på. Målet var, at taskerne skulle være intuitive, så du ideelt glemmer, at du har dem på, men snarere ser dem som en del af dig.”

Hvad fik dig til at takke ja til at designe Kintobes anden kollektion?

“Jeg var inspireret af Kintobes DNA om venlighed. Det er umuligt bare at lade venlighed blive ved snakken. Du er nødt til at udleve det. Du er nødt til at være venlig mod miljøet, venlig mod andre og venlig mod dig selv. Det giver både selvrespekt og integritet at opføre sig venligt. Det rørte mig virkelig.

Og så faldt jeg for Kintobes klare fokus på bæredygtighed. Kollektionen har en meget høj grad af bæredygtighed. Mange af de såkaldt bæredygtige brands, der er derude, glemmer alle detaljerne. I denne designprocess gik vi all-in på at skabe en kollektion, der var så bæredygtig som muligt. Det betyder, at ydre og indre tekstiler - men også spænder, lynlåshoveder, net, airmesh og stropper - er lavet af genanvendte materialer. Det gør denne kollektion til en af de mest bæredygtige, jeg har set i min tid som designer.”

Du bor i Paris, er halvt italiensk, halvt fransk - hvordan har dette influeret dit design?

“Jeg er vild med den danske designæstetik, men på samme tid er jeg påvirket af italiensk og fransk mode. Ved at benytte et mere skinnende og elegant twill nylon og den jacquard vævede webbing som en fremtrædende del af designet, har kollektionen rykket sig tættere på et fashion-udtryk og kan spille en rolle som en naturlig forlængelse af din stil.”

Den trekantede lomme på forsiden er særlig for kollektionen. Hvad er tanken bag den? 

“Lommen er en reference til den mere filosofiske del af designet. Vi ønskede at inkludere en design feature, som gjorde kollektionen genkendelig og til sin helt egen. Den trekantede form er et symbol på, at vi alle har vores unikke vinkler og skævheder, og at det netop er dem, der gør os specielle.”