Ofte stillede spørgsmål

  1. Hvad sker der før mødet?

Lær hinanden at kende en lille smule. Skriv et par mails til hinanden og fortæl for eksempel, hvorfor I har tilmeldte jer SAY HI programmet. Men husk, det sjove starter først når I mødes! Lad være med at ende som pennevenner.

  1. Hvor skal vi mødes?

Det er op til jer. Vi anbefaler at I mødes et offentligt sted som for eksempel en cafe, en park eller et bibliotek.

  1. Hvordan skal mødet foregå?

Der er ingen regler. Bare start med at snakke. Det eneste krav er: Husk at lytte til hinanden og vær nysgerrige. Er du genert og ved du ikke, hvordan du skal starte? Prøv med: "Hvad er den bedste oplevelse, du har haft med en fremmed?".

  1. Skal vi tage en selfie under mødet?

Det må I selv bestemme, men vi ville elske, hvis I har lyst til at dele et billede med os fra mødet!

  1. Hvad sker der efter mødet?

Vi sender jer en email og spørger, hvordan det er gået, så vi kan udvikle programmet. Og vi spørger, om vi må dele jeres historie og et billede, så vi kan inspirere andre mennesker til at SAY HI.

  1. Mødet gik ikke som jeg regnede med. Hvad nu?

SAY HI programmet er et eksperiment. Mange ting kan ske, når to fremmede mødes. Men i det mindste kom i ud af busken og mødte hinanden, hvilket er en stor bedrift i sig selv! Vi er kede af, hvis mødet ikke gik, som du forventede. Forhåbentlig har du lyst til at deltage igen en anden gang.

  1. Mødet gik virkelig godt. Hvad nu?

Fantastisk! Vi er glade for, at du har hygget dig og mærket hvor dejligt det er at møde en ny person. I kan vælge at mødes igen, hvis I har lyst. I kan vælge at lade det være ved denne ene gode oplevelse. Eller I kan vælge at skrive jer op til SAY HI programmet igen og møde endnu et menneske. Vigtigst af alt kan I fortælle venner og familie om den gode oplevelse og SAY HI programmet.