Bæredygtighed

Vi føler os forpligtede til at lave produkter, der er venlige mod naturen. Hovedmaterialet i alle vores tasker er 100% genbrugt polyester, som er lavet af genanvendte plastikflasker. 

Der går 21 plastikflasker til en god rygsæk

Når du køber en Kintobe rygsæk skåner du naturen for 21 plastikflasker. Både ydermateriale og for er lavet af 600D ultra holdbart, vandafvisende og genanvendt polyester.

Køb rygsække 

Bæltetaske af plastikflasker

Når du køber en Kintobe bæltetaske skåner du naturen for 5 plastikflasker. Både ydermateriale og for er lavet af 600D ultra holdbart, vandafvisende, genanvendt polyester.

Køb bæltetasker

Messenger af plastikflasker

Når du køber en Kintobe messenger skåner du naturen for 19 plastikflasker. Både ydermateriale og for er lavet af 600D ultra holdbart, vandafvisende, genanvendt polyester.

Køb messengers

HVORDAN LAVER MAN FLASKER TIL TASKER?

Hovedmaterialet i vores Kin Collection er lavet af plastikflasker, der er samlet op fra havet eller lossepladser. Flaskerne renses, klippes i små stykker, smeltes og spindes til tråd, som væves til en kraftig og langtidsholdbar polyester.

BURDE VI OVERHOVEDET PRODUCERE FLERE TING?

Bæredygtighed er en delikat diskussion. Hvis vi virkelig vil passe på vores planet, så burde vi helt stoppe med at forbruge produkter. Det er især sandt, hvis valget falder på konventionelle tasker. Alternativet er at skabe kvalitetsprodukter, som holder år efter år, og bruge materialer, der er genbrugte eller på andre måder miljøvenlige. Kintobe er det alternativ.